Google search

 
 

Дорогі колеги, ДУ «Інститут серця МОЗ України» і НУОЗ України імені П.Л. Шупика запрошують Вас взяти участь в першій українсько-литовській науково-практичній конференції «Сучасна кардіологія», яка відбудеться в Києві 17-18 травня 2024 року.

Конференція відбудеться в очному форматі в готелі Inter Continental Kyiv, вулиця Велика Житомирська, 2A, Київ, з трансляцією онлайн. Доступ для попередньої реєстрації.

Цей унікальний проєкт покликаний відповісти на нагальні виклики часу в галузі безперервного професійного розвитку кардіологів і фахівців суміжних спеціальностей. Структура його програми відображає основні тенденції розвитку сучасної кардіології - невід’ємний зв’язок з досконалою функціональною діагностикою, розширення показань та збільшення кількості ендоваскулярних і кардіохірургічних втручань, у тому числі операцій з пересадки серця. Більша частина доповідей, які буде зроблено на цій конференції, базуються на науковому і практичному досвіді провідного кардіологічного і кардіохірургічного центру нашої країни – Інституту серця МОЗ України.

Партнером Інституту і наших кафедр в організації конференції є університетська клініка Вільнюського університету. Конференція відбудеться у змішаному форматі, участь у ній є безкоштовною. Програма заходу.

Конференцію заплановано як захід БПР лікарів за спеціальностями: дитяча кардіологія, дитяча кардіоревматологія, загальна практика – сімейна медицина, інвазивна електрофізіологія, інтервенційна кардіологія, кардіологія, медицина невідкладних станів, терапія, функціональна діагностика, хірургія серця та магістральних судин.

Учасники, які успішно складуть тестування за підсумками конференції, отримають сертифікат БПР (10 балів). Доступ для заповнення форми тестування буде оприлюднено під час заходу.

Сподіваюся, що ця конференція стане непересічною подією для української медицини і кардіології!

Тримаємо разом український медичний фронт!

З найкращими побажаннями,

науковий модератор конференції

професор Борис Тодуров

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також