Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика та Інститут серця МОЗ України запрошують Вас взяти участь у тренінгу з оволодіння практичними навичками «Холтерівське моніторування ЕКГ», який відбудеться 1-2 травня 2024 року.

Тематика тренінгу охоплює технічні аспекти дослідження, алгоритми обробки холтерівських записів, зокрема, у пацієнтів з передчасними комплексами, тахі- і брадіаритміями, ІХС, порушеннями внутрішньошлуночкової провідності та синдромом передчасного збудження шлуночків, клінічну інтерпретацію отриманих даних. Лекторами є викладачі кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика, які працюють і займаються Холтерівським моніторуванням ЕКГ на базі ДУ «Інститут серця МОЗ України». Програма тренінгу додається.

Тренінг відбудеться в очному форматі, участь можна взяти лише за умови попередньої реєстрації та підтвердження участі організаторами. Кількість учасників обмежена, рекомендований термін реєстрації – до 20 квітня 2024 року. Реєстраційний внесок становить 1500 грн. Для участі в тренінгу та отримання реквізитів для оплати внеску прошу заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/8bWT2kqagwA2Zk8k7

Усі учасники, які успішно пройдуть тестування за підсумками тренінгу, отримають сертифікат БПР (30 балів). Доступ для заповнення форми тестування слухачів буде оприлюднено під час заходу. Більш детальна інформація та програма заходу.

Довідки щодо питань реєстрації: (096) 8097640 – Наталія Ліфантьєва, (050) 3154069 – Олег Жарінов.

Бажаю успіхів у Вашому безперервному професійному розвитку!

 

З найкращими побажаннями,

завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л.  Шупика професор О. Жарінов

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 67.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 60.67% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 64% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також