Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра медицини невідкладних станів Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика має честь запросити Вас прийняти участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання медицини невідкладних станів», яка проходить під егідою Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика (провайдер БПР №1065).

Планується участь понад 200 учасників конференції, захід розрахований на всі

спеціальності молодших спеціалістів з медичною освітою, всі провізорські спеціальності та лікарів всіх спеціальностей відповідно до номенклатури лікарських спеціальностей, затвердженої наказом МОЗ України №446 від 22.02.2019.

На конференції буде представлено ряд доповідей, присвячених різним питанням з проблематики організації екстреної медичної допомоги та особливостей діагностики та лікування невідкладних станів різного характеру та майстер-клас по наданню невідкладної медичної допомоги. В заході в якості доповідачів беруть участь іноземні експерти з медицини невідкладних станів, представники кафедр медицини невідкладних станів із закладів вищої освіти України, практичні лікарі з медицини невідкладних станів та інших спеціальностей.

Проведення конференції заплановано в змішаному (онлайн/офлайн) форматі з трансляцією наживо по Youtube-каналу з умовою дотримання норм епідемічної безпеки та забезпеченням укриття для офлайн учасників на випадок повітряної тривоги або іншої загрози.

В разі сприятливої епідемічної та воєнної ситуації в Україні конференція запланована у м. Києві 31 травня 2024 року в адміністративному корпусі Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія №401 (їхати: від залізничного вокзалу - метро до зупинки «Дорогожичі»).

Відкриття конференції – 31 травня 2024 року о 9:30. Реєстрація учасників проводиться онлайн з 9:00 до 9:30. Інформацію про участь, доповідачів та назви доповідей надсилати на електронну адресу: [email protected] 

Трансляція засідання відбуватиметься на Youtube-каналі

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також