Google search

 
 

Колективом кафедри неврології №2 розроблено навчальну програму нового циклу тематичного удосконалення «Запальні, аутоімунні та імуноопосередковані ураження нервової системи».

Програма має  варіанти тривалості навчання: 90 годин (3 кредити ЄКТС) та 45 годин  (1,5 кредити ЄКТС). Навчальна програма циклу призначена для підвищення кваліфікації лікарів-неврологів, лікарів-терапевтів, лікарів загальної практики - сімейних лікарів, лікарів-неврологів дитячих, лікарів-нейрохірургів, лікарів з медицини невідкладних станів, лікарів-анестезіологів.

Метою циклу є удосконалення теоретичних знань та практичної підготовки, формування і оновлення ключових професійних компетентностей, а також отримання нових актуальних знань з питань запальних, аутоімунних і імуноопосередкованих уражень нервової системи, які необхідні для професійної діяльності слухачів відповідно до вимог системи якості підготовки кадрів для сфери охорони здоров'я, ознайомлення з новітніми досягненнями в галузі тощо.

На циклі тематичного удосконалення передбачається розгляд питань, які є актуальними у проблемі запальних, аутоімунних та імуноопосередкованих уражень нервової системи, зокрема практично важлива клінічна  інформація про зазначені хвороби нервової системи, а також сучасні підходи до їх діагностики та лікування.

Програма охоплює обсяг як теоретичних, так і практично-прикладних знань, умінь і навичок, які є важливими у діагностичному та лікувальному процесі. Її впровадження сприятиме покращенню медичної допомоги при неврологічній патології.  Запрошуємо на навчання у 2024 році!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також