Google search

28 березня 2019 року в Інституті педагогіки Національної академії педагогічних наук України відбувся науково-практичний семінар «On-line реєстрація НДДКР, дисертацій та технологій. Система атестації наукових установ».

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 19.07.2017 № 540 «Про затвердження Порядку проведення державної атестації наукових установ» та наказом МОН України від 17.09.2018 № 1008 «Деякі питання державної атестації наукових установ», з 2019 року наукові установи починають оцінювати за новими правилами. Передбачається, що процес подання матеріалів та оцінювання відбуватиметься через спеціальну інформаційно-аналітичну систему. Фахівці Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації (далі - УкрІНТЕІ) ознайомили слухачів з деталями on-line реєстрації, яка запроваджується на виконання вимог вищенаведених нормативно-правових документів.

Від Академії в цьому заході взяли участь проректор з наукової роботи професор Н. Савичук, завідувач відділу докторантури та організації наукової діяльності доцент О. Сіренко та завідувач відділу наукової медичної інформації О. Смаглюк. На семінарі старший науковий співробітник відділу формування науково-технічних ресурсів УкрІНТЕІ Валентина Ільїч та заступник директора з науково-інформаційних питань Олексій Сухий ознайомили присутніх з покроковим заповненням установою в системі атестації заявки та інформаційних матеріалів і процедурою подання заявки та інформаційних матеріалів до МОН України.