Google search

29 березня 2019 року за дорученням декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету професора В. Трохимчука, а також за згоди та сприяння завідувача кафедри медичної інформатики професора О. Мінцера на кафедрі медичної інформатики було проведено семінар з впровадження дистанційних форм навчання для відповідальних викладачів з кафедр медико-профілактичного і фармацевтичного факультету під керівництвом професора О. Мінцера.

В семінарі взяли участь доцент кафедри вірусології С. Соловйов, професор кафедри громадського здоров’я, професор І. Козярін, ст. викладач кафедри медичної статистики Т. Степанова, професор кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю, професор Д. Кирик, завідувач кафедри організації і економіки фармації, доцент В. Гульпа, доцент кафедри фармацевтичної технології і біофармації, доцент М. Лелека, доцент кафедри промислової, клінічної фармації та клінічної фармакології О. Тимченко, завідувач кафедри управління охороною здоров’я, професор В. Михальчук, доцент кафедри контролю якості і стандартизації лікарських засобів, доцент Л. Пилипчук, доцент кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології, доцент Л. Закрутько.

Протягом семінару професор О. Мінцер та співробітники кафедри медичної інформатики ознайомили присутніх з можливостями платформи для дистанційного навчання Go to meeting, а також платформи Illias, що розроблена кафедрою медичної інформатики. Професор В. Михальчук ознайомив колег з можливостями платформи Zoom, яка активно впроваджується в реалізацію навчального процесу на кафедрі управління охороною здоров’я. Доцент кафедри вірусології С. Соловйов доповів про досвід кафедри вірусології з використання Google форм для надання навчальних матеріалів та тестування слухачів на циклах ТУ «Сучасні проблеми TORCH-інфекцій» та «Лабораторна діагностика ВІЛ-інфекції, вірусних гепатитів B, C, D, герпесвірусних інфекцій», які проводяться за очно-заочною формою та елементами дистанційного навчання. Всі присутні на семінарі висловили подяку професорам О. Мінцеру та В. Михальчуку за надану інформацію та обмінялися думками щодо можливості впровадження таких платформ на кафедрах медико-профілактичного і фармацевтичного факультету.