Google search

Національний фармацевтичний університет (м. Харків), кафедра фармакоекономіки запрошує взяти участь в роботі XI-ї науково-практичної Internet-конференції «Фармакоекономіка в Україні: стан і перспективи розвитку»

На ній будуть розглянуті питання фармакоекономічного аналізу і використання його результатів з метою обґрунтування вибору препаратів для раціональної фармакотерапії різних захворювань, визначення перспектив розвитку фармакоекономічних досліджень та впровадження стандартів лікування і формулярної системи в Україні, методологія фармацевтичного забезпечення населення в умовах реорганізації системи охорони здоров'я України.

До участі в конференції запрошуються: організатори системи охорони здоров'я, практичні лікарі, провізори, науковці, співробітники хіміко-фармацевтичних підприємств, фармацевтичних фірм, інформаційних і видавничих підприємств у галузях фармації і медицини, викладачі медичних закладів вищої освіти і фармацевтичних навчальних закладів.

Публікація матеріалів безкоштовна. Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику у вигляді тез доповідей та статей. Термін подачі матеріалів - до 20 квітня 2019 року.

Тези доповідей і/або статті необхідно надіслати вкладенням на електронну адресу [email protected] з темою листа «Конференція-2019». Також в окремому файлі необхідно надати електронною поштою інформацію про всіх авторів публікації.

Матеріали конференції та сертифікати учасника будуть розміщені на WEB-ресурсі кафедри і видані окремим збірником з присвоєнням йому міжнародного стандартного номера серійних видань ISSN.

Подальшу інформацію можна отримати в оргкомітеті Конференції.

Співголова оргкомітету: зав. каф. фармакоекономіки, д.фарм. н., проф. Яковлєва Лариса Василівна, тел. (0572) 65-88-95. Відповідальний секретар: Бердник Ольга Георгіївна

тел. 050-162-27-21, (0572) 65-88-95

e-mail: [email protected], http://pharmacoeconomics.com.ua