Google search

18 - 19 березня 2019 року у м. Лондон (Велика Британія), відбувся черговий Європейський саміт Товариства клінічних дослідницьких об'єктів (сайтів), у якому взяла участь доцент кафедри онкології НМАПО імені П. Л. Шупика О. Пономарьова – активний багаторічний учасник міжнародних клінічних досліджень у галузі онкології.

Починаючи з 2006 року, Європейський саміт Товариства клінічних дослідницьких об'єктів (сайтів) (далі – Товариство) зосереджується на покращанні рівня ефективності досліджень різних проблем, пов'язаних із здоров'ям людини, а також на збільшенні доробку, який групи, що беруть участь у міжнародних клінічних дослідженнях, вносять у дослідницькі підприємства. Тепер Саміт, як щорічне засідання Товариства, надає керівникам сайтів клінічних досліджень, спонсорам, організаціям-постачальникам можливість  зустрітись, що сприяє впровадженню інновацій, налагодженню мереж контактів і покращенню результатів роботи в рамках клінічних випробувань.

Саміт знову надав унікальну можливість для обмеженого числа учасників з сайтів та промисловості зібратися разом на вихідних, обмінятися передовим досвідом та будувати нові партнерські відносини. Завдяки результатам проведених досліджень, що базуються на достовірних даних і доповідалися, учасники  більше дізналися про зв'язки між сайтами та різними промисловими галузями. З новими навчальними лабораторіями, новими стратегіями спрямування пацієнтів до дослідницьких сайтів, можливістю спілкування з експертами світового рівню у галузі клінічних досліджень Саміт став обов'язковим для всіх структур, які працюють над поліпшенням своєї організації.

Протягом останніх 13 років Саміт сприяв зустрічі представників клінічних сайтів з усіма учасниками організації процесу клінічних досліджень. Сьогодні саміт набув якостей унікального центру, на якому сайти, спонсори, керівники CRO та регулятори збираються разом і діляться передовим досвідом, будують свій бізнес і розвивають нові партнерства через дебати, ідеаційні сесії, семінари та фокус-групи.

Теперішнє керівництво Товариства впевнене, що завдяки підвищенню обізнаності у процесі формування програми клінічних досліджень всі зацікавлені у покращанні ефективності роботи сторони-учасники клінічних досліджень розуміють, як у плідній співпраці досягти більшої ефективності і прибутковості, а також успішно виконати наше головне зобов'язання – сприяння швидкому та безпечному впровадженню в клінічну практику інноваційних медичних технологій лікування для пацієнтів зі складними клінічними проблемами.