Google search

4 - 5 квітня 2019 року в НМАПО імені П. Л. Шупика відбулась ХXІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України «Коморбідна патологія в гастроентерології. Стан проблеми. Шляхи вирішення. Профілактична гастроентерологія та дієтологія.

Роль харчування в профілактиці та лікуванні захворювань», яка привернула велику увагу як лікарів-гастроентерологів, дієтологів, ендоскопістів, сімейних лікарів, так і викликала зацікавленість  у лікарів інших спеціальностей.

Протягом роботи Школи обговорено проблемні питання діагностики та лікування захворювань органів травлення, висвітлено сучасні досягнення у гастроентерології. Працювала секція «Ендоскопічні методи дослідження».

Успішно продовжила свою роботу «Академія здорового харчування», на якій розглядались актуальні питання профілактичного та лікувального харчування.

Доповідачами на Школі були провідні вітчизняні та зарубіжні фахівці в галузі гастроентерології, дієтології, ендоскопії.

До роботи Школи долучились більше 1000 лікарів різного профілю, які висловили велику вдячність за організацію конференції, можливість підвищувати свій професійний рівень та отримувати нові знання.