Google search

Вперше професорсько-педагогічний склад кафедри кардіології приїхав до м. Маріуполя у березні 2015 року. Тоді ще лунали вибухи, але місто жило звичайним буденним життям. Лікарі продовжували лікували хворих.

Не вистачало нової, сучасної медичної інформації. Тому, цикл тематичного удосконалення «Невідкладна кардіологія» НМАПО імені П.Л. Шупика був як раз у нагоді. Але на заняття зібралися не тільки слухачі циклу, а й ще його відвідали 170 лікарів з м. Маріуполя, Волновахи та інших містечок та сіл регіону.

Зважаючи на виражену необхідність навчання лікарів прифронтових регіонів,  кожен рік кафедра кардіології відвідує м. Маріуполь і проводить засідання «Клубу сімейного лікаря, терапевта, кардіолога», яке завжди збирає велику кількість зацікавлених учасників.

Минулого тижня викладачі кафедри знову приїхали до м. Маріуполя. 130 лікарів зібралися, щоб ознайомитися з останніми новинами з кардіології та  невідкладних станів в практиці сімейного лікаря, терапевта, кардіолога. Питання, відповіді, невимушена бесіда в малих групах щодо проблем кардіології, є особливістю нашого навчання за методом European WorkShop. 

Дякуємо тобі, Маріуполь. Дякуємо всім лікарям цього міста, вашій небайдужості до хворого та потягу до знань. До нових зустрічей.