Google search

09 квітня 2019 р. на кафедрі медицини праці, психофізіології та медичної екології відбулась відкрита лекція доцента кафедри Л. Закрутько, на тему: «Професійні захворювання нервової системи (в діяльності лікаря-невролога комісії з медичних оглядів працюючих)». Лекція проведена в межах проведення конкурсу на вакантну посаду доцента кафедри.

Лекцію відвідали слухачі циклів спеціалізації із спеціальностей «Гігієна праці» та «Професійна патологія», а також дистанційно прослухали слухачі циклу ТУ «Організація та проведення медичних оглядів експертиз працюючого населення», що  проходить в м. Бар, Вінницька обл.

Під час лекції слухачі ознайомились з сучасними питаннями етіології, патогенезу, клініки, діагностики, експертизи та реабілітації хворих з професійними захворюваннями нервової системи, після чого опрацювали клінічні ситуаційні завдання високого рівня складності, шляхом активної участі в дискусії.

Проведене після лекції анонімне анкетування слухачів показало високий рівень якості навчального матеріалу, вагому практичну цінність отриманої інформації, педагогічну майстерність викладача. Слухачі кафедри висловили слова вдячності всьому колективу кафедри за високу якість організації навчального процесу на кафедрі та в Академії. І побажали подальших творчих успіхів на кафедрі доц. Л. Закрутько.