Google search

Як реалізується медична реформа, які інноваційні технології впроваджуються в медичних закладах, наскільки суттєво зміниться система безперервної медичної освіти – ці та інші питання з представниками законодавчої та виконавчої влади обговорюватимуть фахівці, діяльність яких пов’язана з медициною: вчені і лікарі різних спеціальностей, керівники закладів охорони здоров’я різних форм власності, головні лікарі та їх заступники, розробники нових технологій і IT-програм, виробники й постачальники обладнання для медичних закладів і лабораторій, медичних товарів і фармацевтичних продуктів.


















Організатори
Міжнародного медичного форуму – Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Компанія LMT.

Захід відбудеться за підтримки Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Київської міської державної адміністрації та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

До підготовки й інформаційного наповнення заходу також долучилися медичні асоціації, громадські об’єднання, вищі навчальні медичні заклади, вітчизняні та зарубіжні ЗМІ.

На 3 дні Міжнародний виставковий центр, де проходитиме Форум, перетвориться на епіцентр подій. Усе найцікавіше, що стосуватиметься медицини, відбуватиметься тут. Традиційно під час Форуму налагоджуються бізнес-зв’язки, формуються спільноти за інтересами, проводяться експертні консультації щодо використання обладнання у практиці.

Почути, побачити, випробувати

Під час Міжнародного медичного форуму відбудеться міжнародна виставка охорони здоров’я MEDICAEXPO, де презентуватиметься повний спектр медичного та лабораторного обладнання, техніки, інструментарію, виробів медичного призначення від більш ніж 400 українських і зарубіжних компаній. Учасники часто називають цю зону гіпермаркетом медичного обладнання, де можна швидко і безпомилково обрати для себе найкращий варіант.

Міжнародна фармацевтична виставка PHARMAEXPO – майданчик, де представлятимуть лікарські препарати, парафармацевтичну продукцію, медичні вироби. Також відвідувачі отримають можливість дізнатися про комплексне оснащення аптек, послуги для фармацевтичного ринку.

Ефективно використовувати свій час на виставках допоможе сервіс «Призначити ділову зустріч», а завдяки програмам BusinessPoint і BuyersProgram можна буде одразу провести переговори й укласти договори про постачання обладнання, витратних матеріалів та інших товарів.

Ідеї. Інновації. Рішення

За 9 років роботи Форуму його відвідало більше 100 000 фахівців і 5000 авторитетних спікерів, відбулося понад 700 конференцій, симпозіумів, семінарів, майстер-класів.

Щоразу гості Форуму отримують яскраві враження, генерують оригінальні ідеї, знайомляться з технологічними інноваціями та – головне! – спільно знаходять рішення гострих проблем.

Науково-практична програма Форуму реалізується в рамках VIII МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОНГРЕСУ «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України». Його внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів і науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2019 році».

Програму Конгресу сформували провідні українські вчені 25 науково-дослідних інститутів Національної академії медичних наук України, 12 кафедр та інститут Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика та кафедри НМУ імені О.О. Богомольця, фахівці медичних установ МОЗ, компаній бізнесу, медичних асоціацій і громадських об'єднань, вищих медичних навчальних закладів.

У рамках VIIІ Міжнародного медичного конгресу відбудеться більше ніж 70 науково-практичних заходів — симпозіумів, конференцій, круглих столів, семінарів, майстер-класів за напрямами «Організація і управління охороною здоров’я», «Дні приватної медицини», «Дні лабораторної медицини», «Радіологія: ультразвукова діагностика, конвенційна рентгенодіагностика, променева діагностика, комп'ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, променева терапія, ядерна медицина, радіаційна безпека», «Функціональна діагностика», «Медицина невідкладних станів та медицина катастроф», «Медицина невідкладних станів», «Терапія, педіатрія, кардіологія, неврологія, гастроентерологія, ендокринологія, дієтологія», «Загальна практика - сімейна медицина», «Хірургія, нейрохірургія, ендоскопія, комбустіологія», «Офтальмологія», «Травматологія і ортопедія», «Фізична терапія та медична реабілітація», «Онкологія», «Гематологія та трансфузіологія», «Отоларингологія», «Гінекологія, репродуктологія, акушерство, перинатологія, неонатологія», «Дерматовенерологія», «Сестринська справа», «Організація і управління фармацією».

Вже другий рік поспіль паралельно з Міжнародним медичним форумом відбудеться Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я», основними напрямами якого є: реформування галузі, організація і управління в охороні здоров’я, робота приватних медичних закладів різного профілю. В рамках науково-практичної програми Форуму буде проведена ІІ Всеукраїнська конференція «Доступність та якість медичного обслуговування у сільській місцевості: сьогодення та перспективи. Погляд регіонів», під час якої відбудеться діалог між законодавцями найвищого рівня, посадовцями з Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та представниками об’єднаних територіальних громад, лікарями. Під час заходу учасники дізнаються про вже існуючий практичний досвід з впровадження телемедицини у сільській місцевості на Полтавщині, Запорізькій та Київській областях. З виступів представників Мінрегіону слухачі дізнаються, у чому полягатиме їх співпраця з профільним міністерством у питаннях реалізації медичної реформи саме для сільської місцевості.

Серед доповідачів: Сергій Березенко, народний депутат України, комітет ВР України з питань охорони здоров’я; Ірина Сисоєнко, народний депутат України, заступник голови комітету ВР України з питань охорони здоров’я; Лев Парцхаладзе, заступник міністра Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Валентина Полтавець, виконавчий директор Асоціації ОТГ та багато інших.

«Родзинкою» заходу стане нагородження кращих ОТГ України. 

Доступно, об’єктивно, зручно, безкоштовно

Заходи внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій» (стор. 10 та стор. 83).

Спеціалісти мають можливість БЕЗКОШТОВНО брати участь у науково-практичних заходах Форуму, обговорювати останні методи діагностики, профілактики і лікування та отримати СЕРТИФІКАТИ про підвищення кваліфікації.

 

До зустрічі на Х ЮВІЛЕЙНОМУ МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ

17-19 квітня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі

(Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна»)!

Дізнайтеся про все цікаве у світі медицини!

WWW.MEDFORUM.IN.UA