Google search

Згідно розпорядження декана медико-профілактичного та фармацевтичного факультету проф. Василя Трохимчука 29 березня 2019р. на базі кафедри управління охороною здоров'я проведений тренінг з впровадження елементів дистанційної форми навчання.

На заняттю були присутні відповідальні представники 10 кафедр  факультету за впровадження дистанційних форм освіти.
Декан медико-профілактичного та фармацевтичного факультету проф. Василь Трохимчук окреслив перед присутніми актуальність та необхідність використання для очно-заочних циклів проведення навчального процесу із застосуванням елементів дистанційної освіти.

Завідувач кафедри управління охороною здоров'я проф. Василь Михальчук, ст. викладач Світлана Кошова детально ознайомили присутніх на тренінгу представників з можливостями передачі інформації із застосуванням платформи ZOOM. Крім того було наголошено на необхідності створення пакету навчальних матеріалів (конспекту лекцій, завдань для практичних та семінарських занять, тестів тощо) для забезпечення та контролю навчального процесу слухачів очно-заочних циклів із використанням елементів дистанційної освіти.

Присутні представники кафедр мали можливість на практиці під’єднатися своїми гаджетами до відео конференції, яку модерував завідувач кафедри управління охороною  здоров’ям проф. Василь Михальчук. Тренінг завершився дискусією, присутні отримали відповіді на поставлені питання та висловили схвальні відгуки щодо застосування елементів дистанційної форми навчання.