Google search

10-го квітня 2019р. кафедра управління охороною здоров`я завершила  місячний цикл стажування для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я», які підтверджують звання лікар-спеціаліст згідно навчальної програми «Організація і управління охороною здоров'я».

В країні проходить процес реформування медичної галузі  і перед працівниками системи охорони здоров'я постають нові складні завдання, вирішення яких вимагає чіткого та глибокого розуміння організаційних та управлінських принципів фінансової та господарської діяльності медичних закладів. Зокрема, це розробка ефективного бізнес-плану діяльності медичного підприємства, питання ціноутворення, прибутковості медичної діяльності, реформування форм власності медичних закладів і особливості діяльності в них, інформаційного забезпечення, маркетингової політики  тощо. Курсанти прослухали навчальний курс, здали заліки та іспити та отримали посвідчення та сертифікати які підтверджують звання лікар-спеціаліст згідно навчальної програми стажування «Організація і управління охороною здоров'я».

Відбулася заключна  конференція для слухачів за участю  колективу кафедри управління охороною здоров`я. Завідувач кафедри д.мед.н., професор  Василь Михальчук привітав слухачів з успішним завершенням навчання та побажав впровадження одержаних знань в своїй практичній діяльності. Також виступили професори Олександр Толстанов,  Ніна Гойда та інші науково-педагогічні працівники кафедри.

Слухачі подякували колективу кафедри за отримані знання та висловили надію на подальше співробітництво.