Google search

З 11-го квітня 2019р.  кафедрою управління охороною здоров`я розпочато  двох тижневий цикл тематичного удосконалення (ТУ) для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за напрямком  «Управління якістю медичної допомоги».

Зазначений цикл проводиться в очно-заочному форматі з елементами дистанційної форми навчання та використанням сучасних мультимедійних засобів. Виявили бажання навчатися та підняти свій фаховий рівень 44 фахівці сфери охорони здоров'я м. Рівне та області.

Слухачі оволодівають знаннями та набувають практичних навичок з питань розвитку управління якістю, принципів її управління, вимогам до розробки міжнародних та вітчизняних стандартів якості, визначення рівня якості наданих медичних послуг, програми поліпшення  якості  діяльності медичного підприємства тощо.

На вступній конференції , що відбулась в м. Рівне завідуючий кафедри   д.мед.н., професор  Василь Михальчук та завуч  кафедри ст. викладач Світлана Кошова привітали слухачів з початком учбового процесу, охарактеризували  порядок його проходження  та побажали курсантам успішного завершення навчання. На конференції був присутній начальник відділу кадрів охорони здоров'я Рівненської ОДА Луцик В.В. який приєднався до побажань співробітників кафедри управління охороною здоров'я та висловив сподівання, що після закінчення навчання фахівці галузі зможуть вносити більш суттєвий вклад в розвиток та реформування медицини в області.