Google search

Рівень професійної освіти лікарів-стоматологів є важливою складовою не тільки їх успішної діяльності, але і запорукою надання якісної допомоги населенню, адже захворюваність та поширеність патології твердих тканин зубів, ураження пародонтальних тканин та слизової оболонки ротової порожнини постійно зростає.

Надзвичайно актуальними на сьогодення  є набуття  лікарями-стоматологами нових компетентностей та удосконалення практичних навичок щодо діагностики та лікування каріозних уражень із використанням сучасних технологій під час навчання в інтернатурі в  Інституті стоматології НМАПО  імені П. Л. Шупика

Зважаючи на це, на базі кафедри стоматології Інституту стоматології НМАПО імені П. Л. Шупика  (директор – професор Олена Дорошенко) відбувся клінічний етап міжнародного конкурсу молодих лікарів-стоматологів «Клінічний випадок 2018/19 Global clinical case contest» з художньої реставрації бічної групи зубів за участю лікарів-інтернів інституту, що вийшли у фінал, показавши найкращий результат на відбірковому етапі.

Фіналісти - Анатолій Куцюк та  Марина Кравець.

Наступним етапом буде обрання переможця серед усіх студентів та лікарів-інтернів стоматологічних факультетів України.

Зичимо перемоги нашим вихованцям.