Google search

В атмосфері хвилюючої урочистості 18 квітня 2019 року у приміщенні Конференц Центру КЛ «Феофанія» відбулося офіційне відкриття Одинадцятого британо-українського симпозіуму (БУС 11). У церемонії відкриття взяли участь: проректор з науково-педагогічної роботи НМАПО імені П.Л. Шупика, професор О. Толстанов, головний лікар КЛ «Феофанія» І. Семенів, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Академії, професор О. Лоскутов, авторитетні фахівці-анестезіологи зі США – Лоренс Торшер (Laurence Torsher) та Джон Абенштайн (John Abenstein), Роман Ґрех (Roman Gregg) – ініціатор проекту, президент Української медичної асоціації Великобританії.



Вже в перший день форуму зареєструвалися понад 1000 вітчизняних та чотири учасники з-за кордону. На численних секційних засіданнях, воркшопах і майстер-класах представлені відомі вітчизняні та іноземні доповідачі, переважно з Великобританії, США, Німеччини, Франції та Туреччини. Форум викликав неабиякий інтерес серед анестезіологів України, оскільки саме тут можна ознайомитися з самими сучасними технологіями, передовими теоретичними знаннями та практичними навиками такої актуальної і вкрай важливої медичної спеціальності, якою сьогодні є анестезіологія та інтенсивна терапія. На завершення першого дня форуму була проведена інтелектуально-ігрова програма, де серед інших особливого резонансу додав анестезіологічний брейн-ринг (вперше в Україні!). Останній зібрав чотири команди з різних міст України. Перемогла команда анестезіологів столиці України; на другому місці команда зі Львова, на третьому – команда Полтави. Замкнула чільну четвірку команда міста Дніпра.

Родзинкою симпозіуму стала культурна програма із залученням відомих в країні співаків та музикантів. Форум продовжує свою роботу. З програмою БУС 11 можна ознайомитися на сайті: www.anaesthesiaconference.kiev.ua