Google search

На базі клінічної лікарні «Феофанія» 17 квітня 2019 р. розпочався Британо-український симпозіум (БУС-11) з анестезіології та інтенсивної терапії «Інноваційні технології та методики в анестезіології та інтенсивній терапії». Організатори форуму: кафедра анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л. Шупика та Клінічна лікарня «Феофанія».



Заходу традиційно передувало читання курсу освіжаючих лекцій провідними іноземними та вітчизняними анестезіологами. Так, у перший день форуму прочитали лекції представники Франції (Arnaud Poully), Німеччини (Christian Hönemann), Venugopal Reddy (США), Halide Hande Sahinkaya (Туреччина). Також проведені майстер класи J.M. Allwood (США), І. Рибінкіною (Великобританія) та вітчизняними фахівцями. Доповіді іноземних спікерів послідовно перекладають українською мовою, що дає можливість слухачам засвоювати матеріал у повному обсязі.

Програма симпозіуму містить наступні теми: практичні аспекти діяльності лікаря-анестезіолога такі, як індукція в наркоз швидкої послідовності, новітні аспекти здійснення штучної вентиляції легень в анестезіології, сучасні британські, європейські та американські підходи щодо інтенсивної терапії у нейрохірургії, неврології, при гострих отруєннях та ін.

Симпозіум користується неабиякою популярністю серед вітчизняних лікарів (не лише анестезіологів, а й представників інших лікарських спеціальностей, а також – середніх медичних працівників (особливо серед анестезистів). У перший день форуму зареєструвалися 521 учасників з усіх регіонів України

Симпозіум продовжує роботу, відповідно до програми форуму з якою можна ознайомитися на сайті: www.anaesthesiaconference.kiev.ua