Google search

Традиційно у квітні в НМАПО імені П.Л. Шупика проходить щорічний благодійний ярмарок. Це стало вже доброю традицією навесні, коли природа вражає розмаїттям своїх барв, проводити благодійний ярмарок.

Під час благодійної події Студентське самоврядування об’єдналось з міжнародним фондом «Кожен може» заради єдиної мети - допомогти дітям і людям похилого віку, якими опікується цей фонд.

У холі Академії були підготовлені столи, які були переповнені кондитерськими виробами і стравами різних країн світу, а також виробами «Hand Made».  Кожен факультет брав участь у благодійному ярмарку, особливо відзначився факультет Інституту сімейної медицини, педіатрії. Зазначимо, що ярмарок - це не лише благодійність, а й неперевершені емоції. Інтерни, аспіранти, клінічні ординатори, викладачі та адміністрація мали змогу скуштувати та насолодитися  кондитерськими виробами і придбати  вироби «Hand Made».

НМАПО імені П.Л. Шупика не лише дає змогу отримати професійні знання та навички, а й завдяки цікавим благодійним заходам вчить буди добрим і не байдужим до інших, чуйним та милосердним. А це, як на нашу думку, великий «плюс» для лікаря.

Під час ярмарки ми зібрали 3630 гривень. Всі виручені кошти пішли в благодійний фонд «Кожен може». Представники Студентського самоврядування НМАПО імені П.Л Шупика висловлюють щиру вдячність усім гостям ярмарки за позитивний настрій та небайдужість.