Google search

Зав. кафедрою дитячих і підліткових захворювань професор Галина Бекетова взяла участь в конференції національних експертів МОЗ України з питань супроводу закупівлі ліків та медичних виробів. 

Конференція проводилась за участі в.о. міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун та заступника міністра Ольги Стефанишин за підтримки Українського Бюро ООН, ЮНІСЕФ та USAID SAFEMed. 

Метою конференції було створення сильної та об'єднаної мережі національних експертів, оснащених доказами, сучасними технологіями та зацікавлених в підтримці закупівель і реформи охорони здоров'я в інтересах населення України, побудова практичного розуміння оцінки медичних технологій серед національних експертів МОЗ.

В рамках конференції був проведений тренінг та практичні заняття для національних експертів МОЗ щодо застосування підходу науково обґрунтованої медицини та оцінки медичних технологій для відбору лікарських засобів в Україні на конкретних прикладах. Оцінку командної та професійної роботи експертів здійснила старший технічний радник проекту професор Рабія Кахведжі.