Google search

17 квітня 2019 року кафедра офтальмології НМАПО імені П. Л. Шупика провела науково-практичну конференцію для офтальмологів та дитячих офтальмологів «Нестероїдні протизапальні препарати в офтальмології. Тенденції останнього десятиріччя», яка була реалізована в рамках VIIІ Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України».

У роботі заходу взяли участь понад 120 лікарів офтальмологів, дитячих лікарів офтальмологів Києва та Київської області.

В межах науково-практичної конференції «Нестероїдні протизапальні препарати в офтальмології. Тенденції останнього десятиріччя» прочитано ряд показових лекцій: «Сучасні підходи до менеджменту рефракційної патології в Україні» (завідувачем кафедри офтальмології НМАПО імені П. Л. Шупика, головою правління ВГО «Асоціація дитячих офтальмологів України», д.мед.н., професором Сергієм Риковим);  «Сучасні підходи до моніторингу контузійної травми органа зору» (професором кафедри офтальмології НМАПО імені П. Л. Шупика, д.мед.н., професором Оксаною Петренко); «Направлення використання НПЗП в офтальмології» (завідувачем кафедри офтальмології Харківського національного медичного університету, д.мед.н., професором Павлом Бездітком).

Слухачам були запропоновані впроваджені на кафедрі офтальмології НМАПО імені П.Л. Шупика світові стандарти діагностики та лікування запальних захворювань органа зору, глаукоми, травматичних ушкоджень придаткового апарату і орбіти та іншої складної патології. В кінці науково-практичної конференції були проведена жвава дискусія, розглянуті та обговорені клінічні приклади та складні випадки, надані відповіді на численні запитання.