Google search

З 11 по 25 квітня 2019 р.  кафедрою управління охороною здоров`я проводився  двохтижневий цикл тематичного удосконалення (ТУ) для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за напрямком  «Управління якістю медичної допомоги».

Зазначений цикл проводився в очно-заочному форматі з елементами дистанційної форми навчання та використанням сучасних мультимедійних технологій. В процесі навчання підняли свій фаховий рівень 44 фахівці сфери охорони здоров'я м. Рівне та області.

Головна увага була приділена питанням оволодіння науково-практичними підходами до підвищення  якості медичної допомоги, принципам її управління, відповідності її вимогам міжнародних та вітчизняних стандартів, визначенню рівня якості наданих медичних послуг та програмі поліпшення  якості  діяльності медичного підприємства тощо.

На заключній конференції завідувач кафедри   д.мед.н., професор  В. Михальчук та завуч  кафедри ст. викладач С. Кошова привітали слухачів із вдалим  закінченням  учбового процесу та побажали успішної діяльності в галузі охорони здоров'я. Від групи слухачів із вдячністю науково-педагогічному персоналу кафедри, зокрема професору В. Горачук, за надані знання та з пропозиціями про подальшу плідну співпрацю виступили В. Кухар - заступник головного лікаря КП «Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіологічного захисту населення» та О. Ушкевич – заступник головного лікаря з оперативної роботи центру медицини катастроф та цивільного захисту населення.