Google search

15 - 19 квітня 2019, Центр трансферу технологій по аддикціям в Україні та Центральній Азії (The Ukraine and Central Asia Addiction Technology Transfer Center - UCA ATTC) у співпраці з Каліфорнійським університетом Сан-Дієго (UCSD) та Каліфорнійським університетом Лос-Анджелеса (UCLA), США, розпочали навчання тренерів в рамках програми  «National Trainers on Substance use disorders and Co-occuring conditions».

Метою даної програми є підготовка 25 відібраних за конкурсом фахівців зі всієї країни в якості національних тренерів з розладів, пов’язаних з вживанням психоактивних речовин та супутніх станів.

Від кафедри психіатрії, психотерапії та медичної психології НМАПО імені П.Л. Шупика у тренінгу взяв участь доцент кафедри С. Чумак. В межах тренінгу, протягом п’яти днів проводилося інтенсивне навчання з використанням дидактичних матеріалів, інтерактивних вправ і практичних занять. По закінченню заходу тренерами було презентовано програми впровадження набутих знань та навичок в практичну площину. На основі матеріалів тренінгу на кафедрі буде розроблено цикл ТУ «Інтеграція сучасних наукових знань в сферу профілактики та лікування розладів, пов’язаних з вживанням психоактивних речовин та коморбідних станів».