Google search

24 квітня 2019 р. науково-педагогічні працівники кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика спільно із ВГО «Українська асоціація сімейної медицини» та Асоціацією сімейних лікарів Львівщини взяли участь у роботі науково-практичної конференції «Організаційні питання та найбільш поширені

клінічні проблеми в практиці сімейного лікаря», що відбулася за підтримки Академії, Департаменту ОЗ Львівської ОДА та Львівського НМУ імені Д. Галицького у м. Львів під керівництвом завідувача кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги професора Лариси Матюхи.
Вступне слово взяла професор Л. Матюха, яка привітала присутніх із відкриттям конференції, а також презентувала доповіді на тему «Пацієнт-лікар-громада в ракурсі реформи» та «Нові інструменти у лікуванні хронічних запально-дегенеративних захворювань суглобів». У заході також взяли участь доценти кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги, к. мед. н. Г. Бацюра із доповіддю «Результати імплементації стратегії FAST TRACK CITY на первинній ланці в м. Києві» та д. мед. н. О. Процюк із тренінгом «ІСРС – 2 – важливий інструмент в роботі сімейного лікаря»

У роботі конференції також взяли участь професор Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького професор Є. Заремба із доповіддю «Застосування сучасних комбінованих антигіпертензивних засобів у практиці сімейного лікаря», професор Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського Г. Кияк із доповіддю «Можливості малооб’ємної дезінтоксикаційної терапії в практиці сімейного лікаря», старший науковий співробітник відділу клінічної алергології, ДП «Інститут отоларингології імені професора О. С. Коломійченка» Л. Забродська із презентацією «Комплексний підхід у лікуванні сезонного алергічного риніту» та інші.

У межах заходу було обговорено реформу системи охорони здоров’я та актуальні клінічні питання для лікарів загальної практики–сімейних лікарів.