Google search

З 6-го травня 2019 р. кафедра управління охороною здоров`я розпочала передатестаційний цикл (ПАЦ) підготовки для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я» та цикл тематичного удосконалення (ТУ) за напрямком «Управління якістю медичної допомоги, як механізм підвищення її ефективності» в м. Хмельницький та області. Навчатися виявили бажання понад 50 фахівців медичної справи, відповідно 24 та 27 осіб.

Зазначені цикли проводяться в очно-заочному форматі з елементами дистанційної форми навчання та використанням сучасних мультимедійних засобів.

В процесі навчання слухачі набудуть теоретичних знань та практичних навичок з питань державної політики та основ менеджменту в сфері охорони здоров’я, фінансового управління, ефективного використання ресурсів медичного закладу, питань бізнес-планування тощо. Значна роль відводиться питанням якості медичної допомоги та якості діяльності медичного закладу, тенденціям розвитку зазначених процесів в світі та Україні, відповідності вітчизняних показників міжнародним стандартам якості.

Відбулася вступна конференція в м. Хмельницький для фахівців медичної галузі за участю  завідувача кафедри д.мед.н., професора  В. Михальчука та завуча  кафедри ст. викладача С. Кошової, які привітали слухачів з початком навчання та поінформували їх  про умови та організацію проходження циклів, особливості навчального процесу та побажали слухачам успішного та результативного навчання. На конференції була присутня Наталія Ткачук - начальник відділу післядипломної освіти, кадрового забезпечення ДОЗ Хмельницької ОДА, яка подякувала кафедрі за проведення курсів саме в такому форматі і побажала плідної співпраці.