Google search

В Інституті стоматології НМАПО імені П. Л. Шупика розпочалися заходи до Міжнародного дня здорових ясен та тижня ортодонтичного здоров'я. Науково-педагогічні працівники Інституту, разом із студентським самоврядуванням та слухачами, відвідали дитячий будинок «Надія»  в місті Прилуки Чернігівської області з метою проведення профілактичного огляду дітей та навчання основним правилам гігієни ротової порожнини як дітей, так і їх вихователів.

Зважаючи на вік діточок, до 6 років, разом із профілактичними заходами, молодими науковцями та інтернами було проведено багато цікавих розважальних заходів. Дітки розумні, виховані, вдячні і дуже прагнуть спілкування.

Сподіваємося, що даний захід стане традицією для нашого Інституту. Дякуємо директору дитячого будинку Надії Іванівні та всім її співробітникам, дякуємо усім учасникам  за чудово організований і проведений захід. Щира подяка викладачу курсів удосконалення медичних сестер  Світлані Хлєбас, яка виступила координаторам проведення цього свята та компанії Colgate, що надала благодійну допомогу. Впевнені, разом ми зробимо світ кращим.