Google search

В наш час неабиякої актуальності набувають соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Переяслав-Хмельницький центр соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Київської обласної держадміністрації (далі – Центр) та стаціонар комплексної реабілітації дітей з інвалідністю – це спеціальні установи, що надають подібні послуги.

З метою розширення можливостей закладу з комплексної реабілітації та забезпечення відпочинку на природі осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику, кафедра анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П. Л. Шупика разом з Асоціацією анестезіологів, перфузіологів та лікарів інтенсивної терапії України, за попереднім погодженням з адміністрацією Центру, надала благодійну допомогу даним закладам.

Співробітниками кафедри були закуплені: велосипеди, гойдалки, рюкзаки, намети, комплекти постільної білизни та харчові продукти. Придбані товари були відправлені у м. Переяслав-Хмельницький, де передані співробітникам Центру. Кошти, які використані для закупівлі необхідних товарів, були отримані в наслідок проведення кафедрою та Асоціацією Британо-Українського симпозіуму (БУС-11).

Завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії професор Олег Лоскутов, доцент цієї кафедри Юрій Марков та аспірант Володимир Колесников відвідали стаціонарне відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику, де генеральний директор Центру Раїса Голованова ознайомила відвідувачів з усіма структурними підрозділами та штатними співробітниками цього відділення й висловила слова щирої вдячності за надану благодійну допомогу.

В свою чергу, професор Олег Лоскутов подякував співробітникам Центру за їх самовіддану працю з пенсіонерами, інвалідами та дітьми, які потребують сторонньої допомоги; про що зроблено відповідний запис у книзі відгуків відвідувачів Центру.