Google search

15 травня 2019 року відбулася позачергова конференція трудового колективу НМАПО імені П. Л. Шупика.

Відкрив конференцію та ознайомив делегатів з порядком денним голова Первинної профспілкової організації Валерій Бугро.

Начальник юридичного відділу Тетяна Вознюк повідомила делегатам конференції, що у зв’язку з поданим на адресу голови профкому клопотанням, щодо погодження змін до тривалості робочого дня для адміністративно-управлінського персоналу та працівників адміністративно-господарчої частити виникла потреба внести зміни до Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом НМАПО імені П. Л. Шупика на 2019-2022 роки» (розділ 6. Режим роботи. Тривалість робочого часу, пункт 6.1.8. Встановити режим роботи) та до Правил внутрішнього розпорядку НМАПО імені П. Л. Шупика (розділ 6. Робочий час і його використання, пункт 6.3. Час початку, закінчення роботи і перерви для відпочинку та харчування).  

Делегати конференції одноголосно підтримали внесення змін до Колективного договору і Правил внутрішнього розпорядку академії в частині режиму роботи для адміністративно-управлінського персоналу та працівників адміністративно-господарчої частити, а саме: понеділок – четвер - з 9:00 до 17:45, з обідньою перервою з 13:00 до 13:30;  п’ятниця - з 9:00 до 16:00, без  обідньої перерви; субота, неділя – вихідний.

Вознюк Т. ознайомила делегатів конференції зі змінами до Статуту академії у зв'язку з перейменуванням бібліотеки НМАПО імені П. Л. Шупика. Делегати одноголосно проголосували за заміну в підпункті 4 пункту 19 розділу 1 «Загальна частина» слова «Бібліотека» на «Наукова бібліотека». 

На конференції також була затверджена комісія з питань охорони праці НМАПО імені П. Л. Шупика у складі: В. Головко (голова), І. Махоткіна (заступник голови), Г. Зінченко (секретар), А. Заднєпряний, А. Маслова, Т. Акопян (члени комісії).