Google search

З метою пропаганди здорового способу життя серед молоді та в рамках проведення виховної роботи, лікарі-інтерни кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика разом з куратором циклу інтернатури за спеціальністю «Загальна практика – сімейна медицина» доцентом кафедри, к. мед. н. Т. Бухановською, 12 травня 2019 р. взяли участь у ІV Kyiv Euro Marathon.

Молоді лікарі прийшли підтримати команду однієї з клінічних баз кафедри – медичний центр «Медбуд», яку очолює к. мед. н. М. Литвиненко.

Kyiv Euro Marathon – це справжнє бігове свято в самому центрі столиці України, яке проводиться вже вчетверте. Цього року забіги відбувались на такі дистанції, як марафон – для досвідчених бігунів, напівмарафон – перевірка готовності на серйозні дистанції, 12 км – забіг для тих, хто вже не уявляє свого життя без бігових тренувань і готовий до більшого, ніж просто фан-пробіжки, 6 км – швидка дистанція, заряд мотивації на подальші перемоги для новачків.

Участь у Kyiv Euro Marathon мотивувала молодих лікарів впроваджувати подібні заходи в майбутній роботі для популяризації здорового способу життя серед населення.