Google search

З 20-го травня 2019 р. кафедра управління охороною здоров`я розпочала цикл тематичного удосконалення (ТУ) для фахівців медичної галузі в м. Полтава та області за напрямком «Бізнес-планування в охороні здоров'я». Виявили бажання підвищити рівень своїх знань 32 керівники та заступники керівників медичних установ Полтавщини.

Зазначений цикл проводиться в очно-заочному форматі з елементами дистанційної форми навчання та використанням сучасних мультимедійних технологій.

В процесі навчання слухачі опанують теоретичні та практичні навички з питань формування бізнес-плану діяльності медичного підприємства, його видів, особливостей розробки та реалізації, моніторингу, визначення прибутковості проекту, рівня ризикованості та заходів щодо їх зниження та запобігання тощо, що буде сприяти зростанню ефективності діяльності медичного закладу в цілому.

Відбулася вступна конференція в м. Полтава для фахівців медичної галузі за участю  завідувача кафедри д.мед.н., професора  В. Михальчука та завуча  кафедри ст. викладача С. Кошової, які привітали слухачів з початком навчання та проінформували про умови і організацію проходження навчального процесу та побажали їм успішного навчання. На вступній конференції був присутній начальник відділу медичних кадрів
Олександр Оглобля, який подякував кафедрі за проведення тематичного удосконалення  і висловив побажання плідної співпраці для всіх учасників.