Google search

Колектив кафедри хірургії та судинної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика отримав подяку від адміністрації комунального некомерційного підприємства «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради Київської області.

Впродовж багатьох років цей медичний заклад є клінічною базою кафедри, проте, впродовж останніх 4-х років співпраця між нашими установами завдяки зусиллям завідувача кафедри хірургії та судинної хірургії, д. мед. н., професора Сергія Саволюка стала більш активною та плідною.

Разом з лікувальною роботою (клінічні обходи та обговорення, чергування по клініці співробітників кафедри, консультативна допомога, виїзди по лінії санітарної авіації, виконання складних оперативних втручань) здійснюється активне впровадження наукових розробок та кафедральних інновацій в рутинну хірургічну діяльність закладу. Конструктивний та плідний діалог дозволяє проводити регулярні тематичні майстер-класи та науково-практичні конференції, навчальні та практично-орієнтовані семінари, що сприяє підвищенню професійності та кваліфікації співробітників. Так, 31 травня 2019 року за ініціативи професора Саволюка та підтримки адміністрації Ірпінської центральної міської лікарні відбудеться чергова спільна науково-практична конференція – «Раціональне використання енергії в хірургії», на якій будуть обговорені можливості, доцільність та перспективи використання різних видів хірургічної енергії в умовах різнопланової ургентної та планової хірургічної патології.

Колектив кафедри хірургії та судинної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика вдячний за активну підтримку, плідну співпрацю та високий рівень доброзичливої комунікації з боку адміністрації та колективу Ірпінської центральної міської лікарні, розраховуючи і в подальшому на конструктивну діяльність з метою надання високопрофесійної сучасної медичної допомоги населенню та безперервного професійного розвитку працівників закладу.