Google search

Шановні колеги! 6 червня 2019 року, у четвер, відбудеться черговий семінар-нарада з головними редакторами та фахівцями редакцій наукових журналів співзасновником, яких є НМАПО імені П. Л. Шупика, або тих, що виходять за наукової підтримки академії.


На захід запрошена пані Тихонкова Ірина, к. біол. н., інформаційно-аналітичні ресурси та навчання Clarivate Analytics з темою «Можливості ресурсів Clarivate Analytics для наукових видань. Критерії та процедура відбору видань до Web of Science». 

Також будуть розглянуті питання щодо аналізу підготовки наукових видань академії до включення до Переліку наукових фахових видань МОН України та проекту Порядку організації діяльності наукових фахових видань засновником (співзасновником), яких є НМАПО імені П. Л. Шупика

Запрошуємо відвідати захід у четвер 6 червня о 12.00 у 401 аудиторі НМАПО імені П. Л. Шупика (4 поверх адміністративного корпусу) 

Організатори – відділ докторантури та організації наукової діяльності та Наукова бібліотека НМАПО імені П. Л. Шупика Тел. 205-48-01 

Запитання лектору можна надати за формою:

https://docs.google.com/forms/d/1ISoValhF9b6h8Wvrtov8VH14S7Kvgbj-BhucFUpH4Y8/edit