Google search

25 травня 2019 року в Торгово-промисловій палаті України м. Київ відбулося урочисте вручення І Національної премії «Найкраща українка в професії».

Простора зала зібрала найвродливіших та найуспішніших, які можуть сміливо заявити світу про себе та справу, яку вони роблять, не забуваючи про благодійність, адже метою заходу було допомогти дітям-сиротам та дітям, які опинилися у важких життєвих обставинах. Жінки, чиї імена роблять гарні справи, це Марина Кінах – заслужений журналіст України, громадський діяч; Регіна Вербицька – авторка ювелірних витворів мистецтва; Катерина Бужинська – народна артисткаУкраїни; Оксана Фурсу - ректор Академії сучасного мистецтва; Ксюша Київська (Оксана Лазебник) – волонтерка; Лілія Олійник – бізнес-леді, Наталія Тищенко – адвокат, ввійшли до поважного журі, щоб обрати найкращих.

Почесне 2 місце зайняла доцент кафедри анестезіології та ІТ Інна Кучинська, яка також отримала особисту окрему відзнаку від Марини Кінах, яка відмітила професію лікаря, як одну із найскладніших і найпотрібніших у нашому житті.

Окрім того під час урочистостей було організовано благодійний аукціон, під час якого вдалося зібрати кошти, які  будуть направлені на оздоровлення дітей-сиріт, які втратили батьків під час бойових дій в зоні АТО.