Google search

31 травня 2019 року відбулася державна атестація клінічних ординаторів другого року навчання Українського державного інституту репродуктології НМАПО імені П. Л. Шупика. 

Відкриваючи захід, голова атестаційної комісії, директор Українського державного інституту репродуктології д.мед.н., професор Лідія Суслікова повідомила, що атестація проводиться відповідно до наказу  № 2523 від 23.05.2019 року «Про проведення атестації клінічних ординаторів» та привітала клінічних ординаторів, у тому числі громадян іноземних держав, із закінченням терміну навчання на клінічних базах кафедр Українського державного інституту репродуктології НМАПО імені П. Л. Шупика.

Проведено атестацію 6 випускників клінічної ординатури, а саме: 4 громадянина України та 2 іноземних громадян, які виконали у повному обсязі начальний план і програму клінічної ординатури за 2 роки, склали заліки з відповідних дисциплін та отримали позитивні характеристики кафедр, підтверджені протоколами кафедральних засідань.

Слово було надано випускникам, які звітували про виконання індивідуальних планів та  високо оцінили якість навчання у клінічній ординатурі в Українському державному інституті репродуктології НМАПО імені П. Л. Шупика, високий професійний рівень професорського-викладацького складу та доброзичливе ставлення до них.

В обговоренні звітів узяли участь голова та члени атестаційної комісії Українського державного інституту репродуктології: проф. Л. Суслікова, проф. О. Голяновський, проф. С. Жук, проф.Т. Романенко.

За результатами атестації до подальшого вступу в аспірантуру рекомендовано двох випускників клінічної ординатури.

На закінчення заходу клінічні ординатори подякували своїм керівникам і науково-педагогічним працівникам кафедр за високий професіоналізм, увагу та доброзичливе ставлення до них. Члени атестаційної комісії: професор О. Голяновський, професор С. Жук побажали молодим колегам професійного зростання та подальшої співпраці з кафедрами Академії.