Google search

4 червня 2019 року в НМАПО імені П.Л. Шупика відбулась урочиста подія – атестація клінічних ординаторів другого року навчання терапевтичного факультету. Захід відкрили проректор з наукової роботи, професор, д.мед.н. Н. Савичук і декан терапевтичного факультету доцент С. Кушніренко.

Атестацію проходили 25 клінічних ординаторів, серед них 10 – іноземних громадян з Грузії, Туркменістану, Азербайджану, Йорданії, Лівану, Нігерії. Найбільша кількість випускників терапевтичного факультету 2019 року представлена клінічними ординаторами кафедр терапії і ревматології, дерматовенерології, психіатрії, психотерапії та медичної психології.

Доцент С. Кушніренко проінформувала присутніх про порядок проведення атестації клінічних ординаторів згідно наказу №2523 від 23.05.2019. Член комісії з перевірки стану підготовки клінічних ординаторів до атестації на кафедрах терапевтичного факультету доцент, к.мед.н. А. Крилова представила дані стану підготовки випускників клінічної ординатури.

Клінічні ординатори звітували про виконання індивідуальних планів за два роки навчання, засвоєні ними практичні навички, наукову роботу за спеціальностями: «Внутрішні хвороби», «Ревматологія», «Кардіологія», «Дерматовенерологія», «Нервові хвороби», «Ендокринологія», «Психіатрія».

Атестаційна комісія у складі доцента С. Кушніренко, професора Н. Шуби, професора О. Владимирова, професора Ю. Головченка, професора О. Ткаченко, професора Н. Швець, професора О. Літуса, асистента Ю. Кричун взяли участь у обговоренні звітів клінічних ординаторів, надали рекомендації щодо їх працевлаштування за фахом і рекомендації до участі в конкурсі до вступу в аспірантуру.