Google search

4 червня 2019 року в Національній медичній академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика відбулась атестація клінічних ординаторів другого року навчання кафедр хірургічного факультету.

Відкрив засідання декан хірургічного факультету доцент Володимир Шуба, який проінформував присутніх про порядок проведення атестації клінічних ординаторів та зачитав наказ НМАПО імені П. Л. Шупика № 2523 «Про проведення атестації клінічних ординаторів у 2019 році» від 23.05.2019 року. Голова перевірочної комісії хірургічного факультету професор Олександр Мовчан представив дані про стан підготовки клінічних ординаторів до атестації на 15 кафедрах факультету.

Клінічні ординатори звітували про виконання індивідуальних планів за два роки навчання за відповідними спеціальностями, а саме «Анестезіологія та інтенсивна терапія», «Ортопедія і травматологія», «Оториноларингологія», «Онкологія», «Офтальмологія», «Хірургія», «Урологія».

В обговоренні звітів взяли участь голова та члени атестаційної комісії хірургічного факультету: доцент В. Шуба, доцент А. Бойко, доцент В. Крижевський, професор С. Мясоєдов, професор С. Саволюк та доцент Р. Остапчук, а також куратори клінічних ординаторів.

Заключну промову виголосив декан хірургічного факультету доцент В. Шуба, наголосивши на високому рівні підготовки клінічних ординаторів кафедр хірургічного факультету та побажавши їм успіху та наснаги у професійній діяльності.

За результатами атестації успішно завершили навчання 29 клінічних ординаторів, з них 13 громадян Грузії, Марокко, Індії, Узбекистану, Нігерії, Туркменістану та США. Кандидатури двох клінічних ординаторів, які показали найкращі результати під час атестації, рекомендовані до участі в конкурсі до вступу в аспірантуру.