Google search

5 червня 2019 року відбулося урочисте відкриття Всеукраїнських змагань з міжнародною участю «Закарпатське медичне ралі – 2019» та науково-практичної конференції «Екстрена медична допомога та медицина катастроф України в умовах мирного та воєнного часу».

У змаганнях взяли участь 35 команд з України з них: 25 - з обласних центрів ЕМД та МК, 8 – студентських команд, 2 – приватні ЕМД та 7 закордонних команд (Угорщини, Румунії, Литви, Словаччини, Польщі, Казахстану). 

Наша кафедра також не лишилася осторонь такої грандіозної події у сфері екстреної медичної допомоги. Завідувач кафедри, д.мед.н., проф. Б. Слонецький та д.мед.н, проф. І. Зозуля) взяли участь у якості доповідачів на науково-практичній конференції «Екстрена медична допомога та медицина катастроф України в умовах мирного та воєнного часу».

У своїх доповідях вони акцентували увагу на стан екстреної медичної допомоги під час реформування, сучасні реалії, проблеми і перспективи розвитку даної галузі, особливості післядипломної освіти з даної спеціальності та її необхідність відповідно до вимог українського суспільства.
Раді бути в серці подій, що стосуються екстреної допомоги та бажаємо учасникам прихильності фортуни та справедливого суддівства.