Google search

08 червня 2019 року на базі кафедри стоматології відбувся День відкритих дверей для випускників вищих медичних навчальних закладів та лікарів-інтернів за фахом «Стоматологія», організованого Інститутом стоматології НМАПО імені П. Л. Шупика.

Привітали учасників Дня відкритих дверей провідні науковці Інституту: директор ІС професор Олена Дорошенко, завідувач кафедри стоматології професор Олексій Павленко, професор кафедри стоматології, президент ГО «Асоціація стоматологів України» професор Ірина Мазур, професор  кафедри стоматології Тетяна Волосовець, доцент кафедри стоматології дитячого віку Людмила Єрмакова, доцент кафедри стоматології Валерій Бургонський, доцент кафедри стоматології Сергій Кабанчук та доцент кафедри стоматології Юлія Забуга.

В програмі заходу директор Інституту стоматології професор Олена Дорошенко розповіла про досягнення Інституту стоматології за 15 років від його заснування, а професор Олексій Павленко – про основні напрямки діяльності кафедри стоматології, зокрема, як основної кафедри, на якій проходять навчання лікарі-інтерни.

З інформацією про діяльність ГО «Асоціація стоматологів України» виступила  президент ГО «АСУ» професор Ірина Мазур та віце-президент ГО «АСУ» Олександр Вахненко.

Сучасні методики навчання терапевтичній стоматології, а саме ендодонтичним методам лікування, яскраво продемонструвала професор кафедри стоматології Тетяна Волосовець.

Доцент кафедри стоматології Сергій Кабанчук розповів про основні етапи розвитку дентальної імплантації на кафедрі стоматології та сучасний стан справ і перспективи подальшого розвитку даного напрямку.

Із сучасними напрямками застосування лазурних технологій в стоматології та історією виникнення даного напрямку ознайомив присутніх доцент кафедри стоматології Валерій Бургонський.

Детальну демонстрацію всіх етапів дентальної імплантації та протезування в умовах цифрової реальності продемонструвала доцент кафедри стоматології Юлія Забуга.

З основними етапами розвитку кафедри стоматології дитячого віку присутніх ознайомила доцент кафедри Людмила Єрмакова.

 Особливостям використання сучасної ортодонтичної апаратури присвятили свої доповіді асистент кафедри стоматології Олександра Петриченко та апірант кафедри стоматології Василина Ардикуце.

Заключною  у заході стала презентація клінічних баз Інституту стоматології, як державної, так і приватних форм власності.

Щиро дякуємо за інформаційну підтримку та участь у проведенні заходу  Амеліт академію.

Всі присутні взяли активну участь у заході, численні запитання і відповіді на них, обговорення клінічних випадків та зацікавлені очі наших молодих лікарів стали кращим подарунком для усіх нас!!!

Чекаємо усіх небайдужих наступного року!!!

Дирекція Інституту стоматології