Google search

Кафедра управління охороною здоров`я 31 травня 2019 р. провела заключну конференцію циклу тематичного удосконалення для керівників медичної галузі  Полтавської області за тематикою  «Бізнес-планування в охороні здоров'я». В процесі проходження циклу підвищили рівень своїх знань 32 керівники та їх заступники  медичних установ Полтавщини.

Навчання відбувалося в очно-заочному форматі з елементами дистанційного навчання.

В процесі навчання слухачі опанували теоретичні та практичні навички з питань формування бізнес-плану діяльності медичного підприємства, його видів, складових, особливостей розробки, моніторингу, процесу ціноутворення медичних послуг, визначення рівня ризикованості та прибутковості проекту, способів презентації тощо, що буде сприяти зростанню фаховості медичних працівників та ефективності діяльності медичного закладу в цілому.

 Відбулася заключна конференція в м. Полтава для керівників охорони здоров'я Полтавщини за участю  завідувача кафедри д.мед.н., професора  
Василя Михальчука та завуча кафедри ст. викладача Світлани Кошової які привітали слухачів з успішним завершенням тематичного удосконалення, вручили посвідчення відповідного зразка та побажали подальших успіхів в професійній діяльності. На конференції був присутній начальник відділу управління персоналом та медичними кадрами Олександр Оглобля, який подякував кафедрі за проведення тематичного удосконалення  і висловив побажання подальшої плідної співпраці для всіх учасників.