Google search

Кафедра управління охороною здоров`я завершила 4-го червня 2019 р. передатестаційний цикл  підготовки для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я» та цикл тематичного удосконалення за напрямком «Управління якістю медичної допомоги як механізм підвищення її ефективності»в м. Хмельницький.

Підвищили свій професійний рівень понад 50 фахівців медичної справи.

Зазначені цикли проводилися в очно-заочному форматі з елементами дистанційної форми навчання.

В процесі навчання слухачі набули та поповнили свої теоретичні знання та практичні навички з питань державної політики та основ менеджменту в сфері охорони здоров’я, фінансового планування та управління, шляхів ефективного використання ресурсів медичного закладу. Також значна роль відводилася  питанням механізмам управління якістю медичної допомоги та якістю діяльності медичного закладу в цілому, порівняння відповідності вітчизняних показників міжнародним стандартам якості та тенденціям їх розвитку.

Відбулася заключна конференція в м. Хмельницький за участю  завідувача кафедри д.мед.н., професора Василя Михальчука, заступника директора Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Косовської Т.П. та завуча кафедри ст. викладача Світлани Кошової, які привітали слухачів з успішним завершенням навчання та побажали їм професійного та кар’єрного зростання, поглиблення внеску в розбудову медичної галузі Хмельниччини та України. Слухачі висловили вдячність співробітникам кафедри УОЗ за змістовні та доступні  і зручні за формою навчання курси підвищення кваліфікації.