Google search

12 червня 2019 р. на базі  КНП «Черкаський обласний навчально-тренінговий центр підвищення кваліфікації лікарів Черкаської обласної ради» відбулась обласна науково-практична конференція «Організація медичного обслуговування працівників певних категорій в умовах реформування охорони здоров’я».

Участь у конференції взяла доцент кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології НМАПО імені П. Л. Шупика д.мед.н., доц. Наталія Гречківська, яка зробила актову доповідь: «Сучасні підходи організації та впровадження медичних інформаційних систем в систему надання профпатологічної допомоги».

У конференції взяли участь лікарі-профпатологи, голови комісій з медичних оглядів працюючих в шкідливих та небезпечних умовах праці, керівники закладів охорони здоров’я Черкаської області. Під час конференції обговорені сучасні нововведення та невирішені проблеми з питань організації профпатологічної допомоги працюючим, стану профілактики професійних захворювань, травм та інвалідності осіб працездатного віку.