Google search

14 червня на кафедрі неонатології НМАПО імені П.Л. Шупика відбувся заключний іспит-співбесіда з лікарями-інтернами за спеціальністю неонатологія.

Протягом двох років на кафедрі проходили навчання 10 лікарів-інтернів.

До заключних іспитів допущені 9 з них, які успішно склали тестовий контроль  з надання допомоги при невідкладних станах Крок 3. Середній бал результатів іспиту Крок 3 склав 74,5 %. Всі лікарі цілком оволоділи практичним навичками відповідно до програми інтернатури з неонатології, які вони мали змогу  відпрацьовувати протягом двох років у базових відділеннях кафедри та у симуляційному центрі Академії разом з відповідальними викладачами кафедри доцентом Ю. Красновою та асистентом О. Сіренко. Середній бал  заключного іспиту  з практичних навичок склав 4,6.

Лікарі-інтерни успішно склали заключний комп`ютерний іспит. Всі отримали бал більше 85 %. Іспит-співбесіду проводила комісія в складі зав. кафедри  професора Є. Шунько, доцента Ю. Краснової, доцента О. Лакши, доцента Т. Кончаковської. Від практичної охорони здоров`я на іспиті була присутня завідуюча відділенням виходжування глибоко недоношених дітей Охматдит Т. Орлова.

Всі викладачі були задоволені рівнем підготовки лікарів-інтернів, відповідальністю, з якою вони ставляться до оволодіння знаннями та навичкми, які будуть необхідні в подальшій клінічній роботі. За рівнем теоретичної підготовки 8 лікарів отримали оцінку відмінно, середній бал  в групі склав 4,9.