Google search

Вже вдруге експерт з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання Clarivate Analytics к.б.н. Ірина Тихонкова розповіла науковцям Академії про можливості використання ресурсів Clarivate Analytics для науковців. Критерії та процедура відбору видань  Web of Science для друку статей у них.

У продовж заходу були розглянуті питання: пошук та аналіз наукової літератури за ключовими словами; створення пошукових записів, оцінка отриманої вибірки, збереження результатів; підбір і оцінка видань у Web of Science Core Collection для публікації власних здобутків; бізнес-моделі видань, та чи можливо публікуватися безкоштовно; як не потрапити до хижацьких видань; оформлення публікації за форматом обраного видання швидко та без помилок - референс-менеджер EndNote. Присутні активно долучилася до дискусії.

Нагадаємо, що Академія отримала доступ до платформи Web of Science за кошти держбюджету України за запитом МОН України. Провайдером доступу є Державна науково-технічна бібліотека України. Для користування відкритим доступом на будь-якому комп’ютері, що під’єднаний до мережі установи наберіть webofscience.com. Має відкритися сторінка пошуку


Зареєструйтеся, будь ласка, та користуйтеся з будь-якого пристрою.