Google search

Деканат по роботі з іноземцями здійснює системний контроль якості навчання на кафедрах. В  цьому  семестрі перевірено всі кафедри, на яких навчаються іноземці.

Було перевірено хід виконання навчальних планів, методичне забезпечення навчального процесу, в тому числі наявність навчальних планів та програм підготовки клінічних ординарів-іноземців. Перевірено також виконання своїх обов’язків кураторами- керівниками клінічних ординаторів, стажистів.

Проведені бесіди з кураторами про те, наскільки якісно засвоюються знання іноземцями, адже мета Академії, щоб слухачі закінчували навчання з міцними знаннями та були зацікавлені продовжити навчання на стажуванні та в аспірантурі.

Заслухана думка викладачів та слухачів. З’ясовано, що налагоджено порозуміння, серед побажань щодо навчання –  ще більше практичної роботи.

Контроль здійснюють декан д.мед.н. Валерій Бугро, заступник декана Валентина Проценко, старший інспектор  Ніна Усенко.

З метою спрощення зарахування іноземців на навчання у НМАПО імені П.Л. Шупика  розроблена форма електронного кабінету, що дозволяє іноземцю дистанційно надіслати документи, визначити оптимальні шляхи навчання у Академії та отримати високофахову консультацію працівників деканату. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAQDiXKAC7tEQgc76aZsKQ9SPKQDTFj0BhzRSrrSrC6nnxow/viewform посилання на форму