Google search

ЗСЖ - здоровий спосіб життя - це система заходів медичного і освітнього рівня, що дозволяють зберегти та подовжити життя. На сьогодні участь фахівців різних спеціальностей у формуванні ЗСЖ представляє собою міждисциплінарний підхід і є важливою складовою професійної діяльності співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика.

Протягом останніх двох років кафедра нефрології та НЗТ представляє нефрологічні знання та розповідає про здоровий спосіб  життя (ЗСЖ)  на каналі Povesti «О здоровье с професором Д. Ивановим». Всього вийшло 67 випусків, з червня 2019 розпочався третій сезон відеопередач. Найбільшу кількість переглядів набрали «Як виспатись? Три правила здорового сну» - понад 110 тис., «Лікування подагри» - понад 70 тис., «Вплив рідини на організм», «Як зберегти здоров’я очей?», «Полікістоз нирок», «Гіпертензія і нирки»  - понад 30 тис., «Симптоми і причини ацетону і дітей» - 25 тис.

Спеціалізовані нефрологічні знання також представлені на професійному відеоканалі - https://www.youtube.com/c/NephrologyKievUa, ЗСЖ – в журналі пейзажного парку  https://admiralclub.com.ua/about/admiral-magazine/