Google search

8 травня 2019 року лікарі-інтерни кафедри хірургії та судинної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика взяли участь в масштабному, вже традиційному, флешмобі Київських працівників охорони здоров’я «За здоровий спосіб життя» з нагоди Дня медичного працівника.

Лікарі-інтерни 1-го та 2-го року навчання Гліб Мельничук, Євген Пій, Юрій Шаруда та В’ячеслав Любін в складі команди медиків Київської міської клінічної лікарні № 8, яка є основною клінічною базою кафедри хірургії та судинної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика, взяли участь в урочистих подіях міського ДОЗ з нагоди Дня медичного працівника, а саме - в забігу на Хрещатику під гаслом: Здоров’я безцінне, довіряй найкращим.

Виховна робота, яка проводиться колективом кафедри під керівництвом професора Сергія Саволюка, серед лікарів-інтернів спрямована, окрім виховання високого рівня мотивації до навчання, до самовдосконалення в обраній професії, на формування здорового способу життя, оскільки повсякденна робота хірурга в умовах ургентної хірургічної клініки, на чергуваннях, в операційній вимагає значних фізичних зусиль.

Саме тому колектив кафедри регулярно залучає своїх інтернів та слухачів до участі в благодійних та волонтерських акціях та спортивних змаганнях.