Google search

Бажаєте витрачати купу грошей на якісний (часто неякісний) переклад ваших наукових статей чи безсистемно шукати в Інтернеті адекватні лексичні одиниці та синоніми?

Або Ви хочете вміти налагоджувати міцні міжнародні зв’язки з науковою медичною спільнотою, бажаєте мінімізувати ризики отримання неякісного перекладу Вашої наукової продукції та мати високий індекс Гірша Ваших публікацій?

Якщо так – Вам до нас!

У 2020 році кафедра іноземних мов планує впровадження принципово нового циклу ТУ для професорсько-викладацького складу НМАПО імені П. Л. Шупика з навчання письмового наукового медичного перекладу іноземною мовою.

Майбутній цикл складатиметься з 2 частин: навчання правил синтаксису англійської мови та практичний переклад наукових медичних текстів.

З метою моніторингу щодо необхідності впровадження цього циклу викладачами кафедри було розроблено анкету «Компетентність перекладача», яка включає 14 запитань та можливі варіанти відповідей на них.

Пропонуємо Вам ознайомитися та, за бажанням, заповнити анкету, що розміщена [https://www.nuozu.edu.ua/opytuvannia] на сторінці кафедри іноземних мов (в розділі «Опитування») офіційного сайту НМАПО імені П. Л. Шупика. Надіслати відповіді можна на e-mail нашої кафедри: [email protected] до 21. 06. 2019.

Дякуємо за співпрацю!