Google search

Програма імені Фулбрайта в Україні запрошує Вас долучитися до семінару, що відбудеться 25 червня з 16.00 до 18.00 в Національній науковій медичній бібліотеці України, у рамках серії семінарів для науковців та освітян «Міжнародні проекти, конкурси та гранти в Україні».

У заході візьмуть участь українські випускники Програми імені Фулбрайта:

Вероніка Алексанич,

Представництво Інституту міжнародної освіти (IIE), Програма академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні, Координатор програм обміну для науковців.
Презентація Програми академічних обмінів імені Фулбрайта

Олександр Звінчук,

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», Радник із зміцнення кадрового потенціалу в охороні здоров’я. University of Illinois at Chicago, Fulbright Visiting Scholar Program 2016 – 2017

Досвід та переваги участі у Програмі Фулбрайта для дослідників

Ірина Наталушко,

Всеукраїнська арт-терапевтична асоціація, Європейська федерація арт-терапії. George Washington University, Fulbright Visiting Scholar Program 2017 - 2018.
Арт-терапія та терапія психологічних травм у системі психічного та фізичного здоров’я. Фулбрайтівський досвід освіти, практки та викладання.

Анна Яцишина,

Інститут молекулярної біології та генетики НАНУ, Старший науковий співробітник. Yale University, Fulbright Visiting Scholar Program 2015 - 2016.
Досвід проведення наукових досліджень на медичному факультеті Єльського університету за підтримки програми Fulbright Visiting Scholar Program.

Метою семінару є ознайомлення аудиторії з можливостями, що їх надає Програма, та обговорення умов участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій для навчання, стажування та проведення досліджень в університетах США. Окрім того, це гарна нагода довідатись про цілі й традиції Програми, а також пізнати історії наукових пошуків і напрацювань її учасників.

Пряма трансляція семінару буде здійснюватися у фейсбук на сторінках МОЗ України та Національної наукової медичної бібліотеки.

Для участі в семінарі заповніть реєстраційну форму