Google search

Кафедра кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій успішно завершила два двотижневі виїзні цикли ТУ «Ведення пацієнтів до та після кардіохірургічних втручань» на базі Козятинської ЦРЛ та «Сучасні методи діагностики та лікування венозних тромбозів і тромбоемболії легеневої артерії» на базі КНП «Бучанський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На цих циклах навчалися 62 лікаря різних спеціальностей, а саме хірурги, анестезіологи, кардіологи, сімейні лікарі та терапевти. В процесі навчання слухачі оволоділи теоретичними та практичними навичками з питань післяопераційного ведення пацієнтів та тих, що перенесли клапанні операції, операції з реваскуляризації міокарда та хірургічного лікування аритмій. Поглибили знання з діагностики, патогенезу, клініки та лікування тромбоемболії легеневої артерії. В рамках циклу в м. Козятин науково-педагогічними працівниками була проведена консультативно-діагностична робота тематичним хворим (дорослим і дітям) та були надані рекомендації щодо лікування.

По закінченню навчання слухачі отримали посвідчення відповідного зразка та побажали подальших успіхів в професійній діяльності.