Google search

25 червня 2019 року відбулося останнє у І-му півріччі 2019 року засідання вченої ради хірургічного факультету під головуванням декана Володимира Шуби. Після привітання до слова запрошено завідувача кафедри комбустіології та пластичної хірургії НМАПО імені П. Л. Шупика професора Георгія Козинця, який прозвітував про роботу, проведену на посаді завідувача кафедри, і виконання умов контракту за період з 2014 року по 2019 рік.

Декан хірургічного факультету доцент Володимир Шуба доповів про результати планової перевірки кафедри комбустіології та пластичної хірургії і наголосив, що кафедра є провідним українським центром комбустіології та пластичної хірургії.

Голова комісії професор Ольга Біляєва доповіла про результати перевірки учбово-методичної документації, ведення педагогічного процесу, клінічної роботи, виконання пунктів додатку до контракту та розділу про обсяг роботи, проведеної на базах стажування лікарів-інтернів, завідувача кафедри хірургії і трансплантології. Очолювана професором Олександром Галушко комісія провела таку ж перевірку на кафедрі ортопедії і травматології № 1, результати та рішення якої було одноголосно підтримано членами вченої ради факультету.

Заступник декана хірургічного факультету доцент Роман Остапчук у доповіді проаналізував результати моніторингу штатного розпису кафедр відповідно до фактичного педагогічного навантаження, маркетингову діяльність факультету, динаміку внесення публікацій науково-педагогічних працівників до інституційного репозитарію академії, а також стан готовності планів роботи опорних кафедр факультету.

Голова комісії вченої ради хірургічного факультету з науково-дослідницької та інноваційної діяльності професор Валентин Сморжевський прозвітував про стан підготовки науково-педагогічних кадрів на хірургічному факультеті у першому півріччі 2019 року. А голова комісії з лікувально-діагностичної роботи професор Ростислав Вітовський детально розповів про алгоритм подальшого підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників факультету у рамках системи безперервного професійного розвитку.

На засіданні обговорено та рекомендовано до затвердження вченою радою НМАПО імені П. Л. Шупика тему ініціативно-пошукової НДР кафедри оториноларингології.

Зацікавлення присутніх викликала тема наукової роботи асистента кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій Вадима Сакалова, яку рекомендовано до затвердження вченою радою академії.

Згідно з порядком денним заслухано звіти про перевірки баз стажування інтернів кафедр (офтальмології, оториноларингології, онкології, хірургії та судинної хірургії), аналіз виконання рішень ректорату та вченої ради НМАПО імені П. Л. Шупика. Також на засіданні обговорили результати атестації клінічних ординаторів, інтернів 2-го та 3-го років навчання та аспірантів 1-го та 2-го років навчання кафедр хірургічного факультету, розглянули і затвердили навчально-методичну документацію.

Насамкінець, після таємного голосування члени вченої ради одноголосно прийняли рішення рекомендувати Петрика Тараса Михайловича на посаду доцента кафедри ортопедії і травматології № 2.

Із заключним словом виступив голова засідання доцент Володимир Шуба, подякувавши членам вченої ради та запрошеним і побажавши наснаги на подальшу плідну співпрацю.